Project Description

Kolloidiset mineraalit

Ovatko nämä kolloidiset mineraalit tärkeitä? Ne ovat elintärkeitä. Jos et saa niitä joka päivä, lyhennät elämääsi.

  • Kolloidiset mineraalit imeytyvät 98 prosenttisesti.

  • Osaset ovat hyvin pieniä. 7000 kertaa pienempiä kuin punainen verisolu.

  •  Jokainen osanen on negatiivisesti varautunut.

  • Suolen sisäpinta on positiivisesti varautunut, joten syntyy sähköinen vetovoima ja se keskittää mineraalit suolen seinämiin ja tämä antaa sinulle 98 prosenttisen imeytymiskyvyn.

Kasvi ottaa kunkin mineraalimäärän jos niitä on maassa ja ne muuttuvat kolloidisiksi mineraaleiksi. Sillä tavoin voimme varastoida mineraaleja kehoon, joten voimme käyttää niitä kehossa ja kuljettaa paikkaan jossa niitä tarvitaan ja käytetään kolloidisessa muodossa. Kasveillamme ei ole paljon tätä tavaraa. Meidän maaperässämme ei ole paljoa metallisia mineraaleja. Kasvit eivät kykene tuottamaan mineraaleja jos niitä ei ole maassa, kasvit eivät voi tehdä niitä.

Niissä kulttuureissa, joissa ihmiset elävät 130-140 vuotiaiksi on joitakin yhteisiä tekijöitä. He elävät korkealla sijaitsevissa vuoristokylissä, yli 3000-4500 metrin korkeudessa meren pinnan yläpuolella. He saavat kaiken juomavetensä ja kasvien kasteluvetensä niin kutsutusta jäätikkömaidosta. Jäätiköt jauhavat rikki kivikerrosta suunnilleen yhden desimetrin joka vuosi ja kaikilla näillä paikoilla on enemmän kuin 60-72 mineraalia.

He ovat juoneet sitä ja kastelleet sillä yli 5000 vuotta. Heillä ei ole mitään diabeteksia, ei sydän- ja verisuonisairauksia, ei korkeaa verenpainetta, ei nivelreumaa tai osteoporoosia, ei syöpää, ei harmaakaihia tai viherkaihia, ei sikiövaurioita, ei vankiloita täynnä narkomaaneja, ei veroja, ei lääkäreitä. Kuitenkin he elävät, kunnes he ovat 140-vuotiaita olematta sairaita.

Lähde: Tri Joel Wallach “Kuolleet lääkärit ei valehtele“.