Project Description

Hiljainen tulehdus

Krooninen matala-asteinen tulehdus eli inflammaatio/hiljainen tulehdus on syytekijänä pitkälti kaikissa pitkäaikaisissa sairauksissa. Omega 6-rasvahappoja on ihmisillä liikaa suhteessa omega 3- happoihin. Omega-6 lisää kehon tulehdusta, omega-3 poistaa sitä. Omega-6 rasvahappoja saamme moninkertaisesti omega-3 nähden.

  • Immunologian isä Rudolf Virchow esitti jo 1850-luvulla (!), että valtimonkovetustauti johtuu tulehduksesta, asia jäi unholaan…

  • Asia on edelleen outo useimmille terveydenhuollon ammattihenkilöille, maallikoista puhumattakaan.

  • Matala-asteinen tulehdus on useiden kansansairauksien taustatekijä. Näihin sairauksiin kuuluvat lähes kaikki yleisimmät vakavat sairaudet. Allergioissa, astmassa, reumassa, diabeteksessa, reumassa, sydän- ja verisuonitaudeissa, luukadossa, syöpätaudeissa, stressissä, masennuksessa, skitsofreniassa, Parkinsonin ja Alzheimerin taudeissa jne. Lihavuuskin on tulehdustila, siksi se lisää monien sairauksien riskiä.

  • Inflammaatiota voidaan ehkäistä, vaimentaa ja sammuttaa nauttimalla ruoan lisänä kalaöljyn omega-3-rasvahappoja.

  • Kookosöljy on yksi tulehdusta estävän ruokavalion perusta. Se pitää sisällään antioksidantteja, tulehdusta lievittäviä sekä antibakteerisia ominaisuuksia.

  • Omega-3-rasvahapot ovat elimistölle välttämättömiä molekyylejä, joita ihminen ei kykene itse valmistamaan. Niinpä niitä on saatava riittävästi ruuasta ja/tai ravintolisistä.

  • Tee kuivaveri näyte ja tarvittaessa käytä ravintolisiä. Jotta ravintolisästä on hyötyä, pitää sitä ottaa säännöllisesti ja pitkäaikaisesti.

  • 23 itsenäistä, ajassa etenevää erillistutkimusta ja yli miljoona ihmistä käsittävä kirjallisuuskatsaus ja koontitutkimus (meta-analyysi) vahvistaa, että kalaöljyn nauttiminen pienentää ennenaikaisen kuoleman riskiä. Mitä suurempi päiväannos, sitä parempi teho.

Sormenpäästä otetusta verinäytteestä eristetään punasoluja, joiden kalvoilta lasketaan 26  rasvahapon määrä. Omega-3-rasvahappojen (EPA + DHA) prosentuaalinen osuus näistä rasvahapoista on omega-3-indeksi (O3I). Se kertoo, minkälainen riski on sairastua kroonisiin tauteihin.

ANALYYSI- LUE LISÄÄ
RUOKA VINKIT
RUOKAVALIO INFO
No content was found for the current Channel/Playlist/Videos.
02:45

Kuivaverianalyysi

05:21